Patrick Hennen


Patrick Hennen is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Business Analytics en Digital Innovation.

Patrick Hennen is managing partner van de Consulting- en Data Science-divisie van ORTEC. Samen met zijn team helpt hij bedrijven betere beslissingen te nemen, door data met wiskunde en geavanceerde IT-oplossingen te combineren. Patrick studeerde econometrie aan de VU Amsterdam en is sinds 2002 werkzaam bij ORTEC, waar hij onder andere bij projecten voor KLM, TNT en Shell zijn meerwaarde heeft bewezen. Naast zijn no-nonsense aanpak hecht hij sterk aan de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van medewerkers. Hij gelooft dat tevreden en gemotiveerde mensen de sleutel zijn tot het succes van een organisatie. Patrick is expert op het gebied van analytics, data science, big data technologie en beslissingsondersteunende oplossingen.

Vakkennis Patrick Hennen

Functiegebieden

Consulting/advies, Database-engineering, Informatieanalyse en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Digital Transformation, Business Analytics, Digital Innovation en Big data.

Software/hardware

Microsoft Dynamics en Kunstmatige intelligentie.


Computable Expert
Patrick  Hennen

Patrick Hennen
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing partner
Werkzaam bij: ORTEC
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Branche: Nieuwe Leraren Opleiding (NLO)
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.