Kees van den Houten


Kees van den Houten is Director Sales Benelux bij IFS. Voor zijn komst naar IFS was Van den Houten Vice President & Managing Director Benelux bij Infor. Daarvoor was Van den Houten sales director digital finance & supply chain solutions bij Oracle, waar hij ruim 20 jaar werkzaam was in diverse consulting-, sales- en sales management-rollen. Hij ging hier werken na een overstap van Bull, waar hij binnen de systeemintegratiedivisie projectmanager was. Zijn carrière startte hij als consultant bij de Belastingdienst, waarna hij dezelfde positie vervulde bij Rendeck.

Van den Houten heeft een Bachelor of Science in Electric Engineering en volgde een Executive Education Program aan de IESE Business School en de University of Michigan.

Vakkennis Kees van den Houten

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Management, Marketing/promotie en Projectmanagement.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, ICT-branche, Smart Logistics en Digital Innovation.

Software/hardware

Informatica, Oracle-software en Kunstmatige intelligentie.

Kees van den  Houten

Kees van den Houten
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Sales Director Benelux
Werkzaam bij: Infor
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Branche: Industrie
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.