Theobert Kissen


Mijn eerste aanraking met een PC ligt al heel wat jaren achter me, mijn vader nam van een zakenreis begin jaren 80 een PC uit … mee. Ik was meteen verkocht en de keuze voor de opleiding Technische Computer Kunde was dan ook snel gemaakt. Na mijn diensttijd viel mijn oog op Cosmos Automatiseringen, ik stroomde in op de afdeling repair. Tot op heden vind ik erg van belang om te weten hoe systemen werken, ik deed kennis op van de meest uitlopende systemen waaronder Novell en Microsoft. Als teamleider Microsoft en Security stuurde ik een groep van een dertigtal specialisten. Na circa vijftien IT jaren diende de mogelijkheid zich aan om samen met André Cardinaal een Microsoft gespecialiseerde organisatie op te zetten. Zo gezegd zo gedaan, momenteel ben ik technisch verantwoordelijk voor een 30 tal specialisten op gebied van Microsoft; SharePoint, Infra, Messaging, de System Center Lijn, services en meer. Met Advantive verwezenlijken we op onze manier “door dicht bij de standaard functionaliteit van Microsoft te blijven” een unieke propositie voor een diversiteit aan klanten met zeer uitdagende projecten.

Vakkennis Theobert Kissen

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ITIL, J2EE en Prince2.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C#, C++, Delphi, HTML/CSS, Java, Javascript, PHP, RPG, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Citrix-software, Exchange, Novell, SAP-software, SQL Server, VMWare en Windows PC.

Geen foto

Theobert Kissen
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: CTO
Werkzaam bij: Advantive BV
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.