Hans ten Berge


dr. Hans ten Berge is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing, Beheer en Digital Workplace.

Hans ten Berge, Atos Nederlands (voormalig Atos Origin)

Hans is Innovation en Portfolio manager Benelux bij Atos.
Voor het werkplekken domein.

Voorheen werkte Hans als Principal consultant bij Atos Origin Professional Services en als Productmanager SharePoint.

Tevens heeft Hans gewerkt bij Microsoft Technologies practice van Atos Origin. Dit onderdeel van Atos Origin is gespecialiseerd in high-end services op het gebied van Integratie, migratie, ontwikkeling en onderhoud. Hans is gespecialiseerd in het implementeren van hoog productieve ontwikkelstraten (Software Development en Maintenance Centers), speciaal op het gebied van Microsoft technologie.
Bovendien heeft Hans veel ervaring in de integratie en implementatie van methodologien als Prince2, Rational Unified Proces, Tmap en Agile methodieken als Scrum, DSDM-Atern en XP en andere methodologien.

Hans is ook betrokken bij de ontwikkeling van Impress en Improcess, Atos Origin’s manier voor het implementeren van Software Development en Maintenance Centers en integreren van software ontwikkelingsmethodieken in deze ontwikkel omgevingen.

Atos Origin is een internationale IT-dienstverlener hoofdzakelijk actief in Europa, Brazilie, India en China. Atos Origin stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations.

Het consult-build-operate concept van Atos Origin staat garant voor continue zekerheid en kwaliteit. Het houdt in dat Atos Origin een ICT-oplossing niet alleen ontwikkelt, maar ook implementeert en in beheer neemt.

Vakkennis Hans ten Berge

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Projectmanagement, Software-ontwikkeling, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren, Training/opleiding en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Business Analytics, Datamanagement, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Loopbaan, Maatschappij en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ITIL en Scrum.

Programmeertalen/tools

ASP, Cobol, Progress, SQL, Visual Basic en XML.

Software/hardware

SQL Server, VMWare en Windows PC.

Computable Expert
Hans ten Berge

dr. Hans ten Berge
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: ICT-manager/hoofd automatisering

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.