Fons Laudy


Fons Laudy is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing, Infrastructuur en Datacenters.

Fons Laudy is vanuit Juniper Networks verantwoordelijk voor de oplossingen die organisaties ondersteunen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van een kosten efficiënte, veilige en geautomatiseerde Multicloud. Hij is samen met zijn team dagelijks betrokken bij initiatieven waarbij organisaties willen inspelen op de kansen die Digital Transformation/IT innovatie biedt met daarbij het uitgangspunt dat hierbij rekening wordt gehouden met de bestaande investeringen en de operationele processen.

Fons is altijd actief geweest in de IT Sector. Voordat hij werkzaam was bij Juniper Networks, heeft hij diverse sales- en marketing posities bekleed bij toonaangevende IT-leveranciers in binnen- en buitenland, waaronder Hewlett Packard Enterprise, VCE, CSC en Sun Microsystems. De combinatie van zijn studie Informatica en MBA zorgt ervoor dat hij altijd een verbinding legt tussen de bedrijfsdoelstelligen van een organisatie en ondersteunende techniek ( & vice versa).

Met zijn kennis & ervaring en “down to earth mentaliteit” weet Fons als geen ander hoe belangrijk het is om in nauwe samenwerking met zijn klanten en team de balans tussen korte termijn doelenstellingen en lange termijnstrategie goed in het vizier te houden.


Computable Expert
Fons  Laudy

Fons Laudy
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Team Lead EMEA Sales Datacenter & Cloud Solutions
Werkzaam bij: Juniper Networks
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.