Stephan Derksen


Stephan Derksen is een expert van Computable voor de topics Infrastructuur, Beheer en Maatschappij.

Stephan Derksen heeft 15 jaar internationale ervaring in de telecom/ict en consultancy. Van 2002 tot 2010 was Stephan werkzaam bij het Amerikaanse bedrijf Curvature (voormalig NHR). De laatste twee jaar daarvan woonde hij met zijn gezin in New York en was hij in de rol van Sales Director Americas oa. verantwoordelijk voor Curvature's kantoren in New York en Dallas.

Na een periode van 2 jaar als ondernemer en investeerder in een startup en een coachingsbureau dat topsporters op mentaal gebied begeleidt is Stephan sinds augustus 2012 actief voor Infotheek en heeft daarbij diverse senior management functies bekleed, waarbij hij als Director Strategy and M&A verantwoordelijk was voor de acquisities van Infotheek Group, waaronder Scholten Awater en Centralpoint. Momenteel is Stephan actief als lid van de board of directors en Managing Director van de Distributie divisie van Infotheek Group.

Naast zijn werkzaamheden bij Infotheek schrijft Stephan als blogger voor de website salesguru.nl en is hij in zijn vrije tijd een gepassioneerd volger van alles rondom technologie.

Vakkennis Stephan Derksen

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies en Management.

Onderwerpen

Management, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur en ICT-branche.

Computable Expert
Stephan  Derksen

Stephan Derksen
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Director - Distribution
Werkzaam bij: Infotheek Groep
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Omvang ict-afdeling: 500 t/m 999 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.