Michiel Noordermeer

Jurylid Computable Awards 2020


Michiel Noordermeer is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation en CRM.

Michiel Noordermeer is Managing Director van Avaya Nederland, leverancier van contactcenter- en unified communications-oplossingen. Met zijn team helpt hij organisaties om communicatietechnologie toe te passen die tastbare bedrijfsresultaten oplevert.

Zijn hele loopbaan speelt zich af op het scheidsvlak van techniek en commercie. Het is zijn passie om complexe klantvraagstukken met internationale teams van specialisten om te zetten in oplossingen die het verschil maken bij de klanten van Avaya.

Michiel heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de communicatietechnologie die hij heeft opgedaan bij Siemens, Bay Networks, Nortel Networks en Avaya in presales, product management, product marketing en sales. Hij beschikt over een Bachelor of Science voor data & telecommunications en een Bachelor of Science voor business administration.

Michiel komt graag thuis bij zijn gezin met vier kinderen die dan vragen: “wat eten we vanavond?” Ook dat complexe vraagstuk pakt hij graag aan en bereikt dan met beperkte middelen vaak maximaal resultaat.

Vakkennis Michiel Noordermeer

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Projectmanagement, Systeembeheer en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, CRM, Cloud Computing, ICT-branche, Digital Workplace, Digital Innovation en Big data.


Computable Expert
Michiel  Noordermeer

Michiel Noordermeer
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Director
Werkzaam bij: Avaya
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.