Walter Van Uytven


Walter Van Uytven is een expert van Computable.be voor de topics Management, Cloud Computing en Digital Workplace.

Walter Van Uytven is SVP Global Technology Sales bij Alludo en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT-sector. Binnen deze functie is hij wereldwijd verantwoordelijk voor de go-to-market strategie, het stimuleren van omzetgroei en het aansturen van het Global Technology team.

Voordat hij bij Alludo in dienst trad was hij CEO bij Awingu, dat in juni 2022 door Corel (Alludo) werd overgenomen. Daarnaast werkte Walter als Director Cloud & ICT Channels voor de Belgacom Group en als CEO van Belgacom Bridging ICT. Walter werd in 2009 door Belgacom ingehuurd vanwege zijn expertise op het gebied van ondernemerschap en business development.. Daarvoor was hij President & CEO van de Belgian Informatics Association en was hij eigenaar van een IT-integratorbedrijf.

Walter heeft een bachelor diploma in zowel Informatica als Fiscaal Recht en een diploma Advanced Management van de Vlerick Business School. In januari 2014 ontving Walter de prijs "ICT Channel Personality of the year".

Vakkennis Walter Van Uytven

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Management, Marketing/promotie en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Security, Beheer, ICT-branche, Maatschappij, Digital Workplace, Digital Innovation en Big data.


Computable.be Expert
Walter Van Uytven

Walter Van Uytven
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: SVP of Technology
Werkzaam bij: Alludo (formerly Corel Corporation)
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.