Antoon Dierick


Antoon Dierick is een expert van Computable.be voor de topics Management en ICT-branche.

Antoon Dierick specialiseert zich in de juridische aspecten van de informatiemaatschappij. Hij adviseert cliënten omtrent een brede waaier aan IT- en data-gerelateerde zaken, (online) consumenten- en ondernemingsrecht. Antoon legt de focus daarbij op een aantal specifieke economische sectoren, waaronder IT-bedrijven, de kansspelsector, media & entertainment en start-/scale-ups.

Antoon werkte 7 jaar als advocaat, waarna hij de balie ruilde voor een functie als chief legal officer in een internationaal IT-bedrijf gedurende drie jaar. Hij leerde de toepassing van het recht daarbij van binnenuit. Sinds januari 2020 is hij terug actief als advocaat.

Vakkennis Antoon Dierick

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Cloud Computing, Internet, Security, ICT-branche, Start-ups, Digital Workplace, Fintech, Digital Innovation, Internet of things en Big data.Computable.be Expert
Antoon  Dierick

Antoon Dierick
Opleidingsniveau: ASO/BSO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Advocaat - Partner
Werkzaam bij: MDP ADVOCATEN
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.