Dirk E Geeraerts


Dirk E Geeraerts is een expert van Computable.be voor de topics Management, Development en Security.

Dirk Geeraerts is de identity en data protection expert bij Gemalto. In zijn rol als regional sales director brengt hij meer dan vijftien jaar ervaring in op het gebied van data security. Zijn visie is dat de mindset met betrekking tot een goede security strategie drastisch moet veranderen, van ‘breach preventie’ naar ‘breach acceptatie’. Zowel binnen Europa als in Latijns-America heeft hij nieuwe markten gecreëerd en heeft hij vele beveiligingsuitdagingen het hoofd geboden.
Dirk werkt vanaf 2012 bij Gemalto (voorheen SafeNet). Hiervoor was hij werkzaam in verschillende management functies bij onder andere ICI, Dow Jones Newswires, Vasco en Wolters Kluwer.
Dirk behaalde zijn masterdiploma Economie aan de VLEKHO Business School in Brussel, België. In zijn vrije tijd rent en reist Dirk graag. Ook spreekt hij vijf talen, speelt hij tennis en is hij gek op Formule 1 en auto’s


Computable.be Expert
Dirk E Geeraerts

Dirk E Geeraerts
Opleidingsniveau: Postdoctoral
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Sales manager/verkoopleiderWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.