Glenn Brouwer


Glenn Brouwer is een expert van Computable voor de topics Management, Digital Transformation en Digital Innovation.

Glenn Brouwer is late co-founder en Chief Revenue Officer bij BrainCreators. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de go-to-market strategie en het stimuleren van omzetgroei, door alle omzet genererende afdelingen te benutten en op elkaar af te stemmen.

Glenn heeft ruim 22 jaar ervaring op het gebied van direct sales en management binnen de IT-sector. Gedurende zijn carrière heeft hij verschillende internationale sales en executive management rollen vervult binnen IBM. Zijn laatste functie was die van Executive Director Europe bij IBM Watson Financial Services Solutions, waar hij een belangrijk aandeel had in de ontwikkeling en groei van het RegTech AI portfolio. In 1997 behaalde hij zijn bachelor in Technical Business Administration aan de Hogeschool van Utrecht. Vervolgens heeft hij naast zijn werk een Master of Business Administration (MBA) behaald aan Henley Management College in Engeland.

Vakkennis Glenn Brouwer

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Management en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Datamanagement, ICT-branche, Smart Logistics, Start-ups, Fintech, Digital Innovation en Big data.


Computable Expert
Glenn  Brouwer

Glenn Brouwer
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Co-Founder & Chief Revenue Officer
Werkzaam bij: BrainCreators
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.