Marco van der Werf


Marco van der Werf is een expert van Computable voor de topics Development, Loopbaan en Digital Innovation.

Marco van der Werf is medeoprichter van R&D studio Bit. Vier jaar geleden startte hij samen met Dennis Berkhof deze onderzoeksstudio, waar hij met computer science, robotica en AI young professionals samenwerkt aan innovatieve projecten voor het bedrijfsleven.

Bij Bit werkt Marco met directies om hen vooruit te stuwen en slim technologische innovaties te starten, helpt hij bij de go-to-market strategie en stuurt hij de verschillende product management- en development teams binnen Bit aan. Marco is tevens medeoprichter van de Bit-academy, een vernieuwende peer-to-peer opleiding voor ICT-onderwijs, dat is opgezet in samenwerking met verschillende ROC’s. Naast zijn werk bij Bit en de Bit-academy is Marco actief als mentor bij Yes!Delft en gastdocent bij de TU Delft voor de faculteit Industrial Design Engineering. Hij studeerde computerwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en Journalistiek aan de Vrije Universiteit

Vakkennis Marco van der Werf

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Functioneel ontwerp, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Digital Transformation, Development, Overheid, Smart Logistics, Onderwijs, Maatschappij, Start-ups en Digital Innovation.


Computable Expert
Marco van der  Werf

Marco van der Werf
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Co-founder
Werkzaam bij: Bit
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.