Verron Martina


Verron Martina is een expert van Computable voor het topic Digital Workplace.

Verron Martina was in het verleden werkzaam als 2nd line support engineer bij Digital Equipment, later als senior technisch specialist en ICT consultant bij Getronics Pinkroccade en als System Integrator SE bij VMware.
Hij heeft gewerkt als Technical Partner Manager bij NetApp Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor partner educatie- en support binnen het NetApp Partner Programma.

Daarna heeft Verron de overstap naar EMC gedaan. Hierin werkte hij als EMEA vSpecialist, gefocussed op de integratie met VMware en EMC software en hardware oplossingen bij Enterprise en commercial klanten.
Als onderdeel van de federation is Verron per 1 jan 2013 begonnen als Sr Global IaaS Consultant bij Canopy (JV tussen ATOS, EMC en VMware). Hierin adviseerde hij klanten over de voordelen van Private Cloud, PaaS en Saas oplossingen voor Global deals.

Per 1 maart 2015 is hij overgestapt naar een snelgroeiend jonge cloud storage partij genaamd Tintri. Hierin vervult hij de rol van Senior Systems Engineer voor Benelux.

Vakkennis Verron Martina

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Projectmanagement, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Training/opleiding.

Onderwerpen

Outsourcing, Cloud Computing, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ITIL en Prince2.

Software/hardware

Citrix-software, VMWare en Windows PC.


Computable Expert
Verron  Martina

Verron Martina
Opleidingsniveau: ABSO/TSO/KSO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Consultant/adviseurWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.