Arnout Van de Meulebroucke


mr. Arnout Van de Meulebroucke is een expert van Computable.be voor de topics Security en Start-ups.

Arnout is een erkend expert op het gebied van phishing en cyberbeveiliging, en werkt vaak mee, samen met soortgelijke autoriteiten in hun vakgebied, aan seminars, webinars, initiatieven voor informatie-uitwisseling en media.

Hij begon zijn carrière met het implementeren van verschillende soorten anti-phishingtrainingen. Toen hij inzag hoe tijdrovend en complex een gedegen traditionele cybersecurity awarenesstraining kan zijn, ontwikkelde hij het geautomatiseerde Phished-platform.

Vakkennis Arnout Van de Meulebroucke

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Database-engineering, Datacom/telecom, Informatieanalyse, Netwerk engineering/beheer, Software-ontwikkeling, Systeembeheer en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Digital Transformation, Datamanagement, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, Security, ICT-branche, Overheid, Zorg, Onderwijs, Start-ups, Fintech, Digital Innovation, Internet of things en Big data.

Programmeertalen/tools

Python.

Software/hardware

SharePoint, SQL Server, Windows Azure en Kunstmatige intelligentie.

Computable.be Expert
Arnout  Van de Meulebroucke

mr. Arnout Van de Meulebroucke
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: CEO
Werkzaam bij: Phished
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.