Nicolas Boucquillon


mr. Nicolas Boucquillon is een expert van Computable.be voor de topics Datamanagement en Security.

Nicolas Boucquillon, Regional Sales Manager, Cyber Security Management

Op zijn tiende bouwde Nicolas Boucquillon zijn eerste computer met gerecycleerde onderdelen. Helemaal alleen. Gepassioneerd door technologie en op zoek naar uitdagingen, had hij er plezier in om computers van familieleden te hacken, waardoor hij snel het belang inzag om zijn computeromgeving te beschermen.

De aanpak die Nicolas Boucquillon bij Cyber Security Management volgt, is gebaseerd op een beveiligingsstrategie waarbij de security-oplossingen slechts componenten zijn en niet langer de protagonisten.

"Tegenwoordig zien de meeste bedrijven cyberbeveiligingsoplossingen als dé sleutel naar een hoog beveiligingsniveau. Maar te vaak hebben de ICT-security teams het contact met de business teams verloren, waardoor hun roadmap naar een veilige IT-omgeving vaak in tegenstrijd is met de business noden. Daarom is het belangrijk om kleine, regelmatige controles uit te voeren om die roadmap bij te sturen in lijn met de continu evoluerende behoeften van het bedrijf.”

Vakkennis Nicolas Boucquillon

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Management, Netwerk engineering/beheer en Systeembeheer.

Onderwerpen

Datamanagement, Infrastructuur, Security en Beheer.


Computable.be Expert
Nicolas  Boucquillon

mr. Nicolas Boucquillon
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: REGIONAL SALES MANAGER
Werkzaam bij: CYBER SECURITY MANAGEMENT
Bedrijfsgrootte: 5-10 personen
Branche: Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.