Koen Segers


mr. Koen Segers is een expert van Computable.be voor de topics Digital Transformation, ICT-branche en Digital Workplace.

Als Channel Sales Director Belgium and Luxembourg bij Dell Technologies ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en ondersteunen van de channel and cloud service provider business en het leiden van het channel team. Via het Dell Technologies partner programma zijn we in staat om onze innovatieve IT-oplossingen te koppelen aan de behoeften van partners en ze tevens uit te dagen om te groeien. Op deze manier bedienen we samen de eindklant op de best mogelijke manier. In 2021 had ik de eer om door de Belgische channel community verkozen te worden tot Channel Personality of the Year.

Vakkennis Koen Segers

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Kwaliteitszorg, Netwerk engineering/beheer, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, Cloud Computing, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Maatschappij, Digital Workplace, Digital Innovation en Internet of things.

Methoden/frameworks

ITIL, Prince2 en DevOps.

Software/hardware

VMWare, Windows PC, Windows Server en Salesforce.

Computable.be Expert
Koen   Segers

mr. Koen Segers
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: Channel Director
Werkzaam bij: DELL
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.