David van den Berg


David van den Berg is een expert van Computable voor de topics Management, Infrastructuur en ICT-branche.

Van den Berg is de directeur bij Aruba, een Hewlett Packard Enterprise bedrijf, in Nederland.
Aruba is een van de belangrijkste wereldspelers op het vlak van veilige netwerken, Wifi, LAN, WAN en een zeer grote speler in Nederland. Er gaat geen dag voorbij zonder dat u te maken krijgt met de netwerken van Aruba, op werk, op school, in het restaurant, het ziekenhuis, in de gemeente, in het stadion, bij de bank, en de makers van uw voedsel, auto's, fietsen, computers, kleding.. - enfin, Nederland is verbonden via Aruba.
Hiervoor was hij Directeur bij Verizon, Avaya, Polycom, Vidyo en Touchbase. Hij studeerde in 1992 af aan de HES in Amsterdam, maar volgde verschillende studies aan de VU en de RUG daarna. Hij is als vrijwillig bestuurslid betrokken bij Alzheimer Nederland. David geeft ook regelmatig gastcolleges over Global Sales en ICT.

Vakkennis David van den Berg

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Datacom/telecom, Management, Marketing/promotie, Multimedia en Netwerk engineering/beheer.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, ICT-branche, Overheid, Zorg, Onderwijs, Loopbaan, Maatschappij, Start-ups, Digital Workplace, Digital Innovation en Internet of things.


Computable Expert
David  van den Berg

David van den Berg
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur
Werkzaam bij: Hewlett Packard Enterprise, Aruba
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: Kinderopvang
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.