Roderick De Greef


Roderick De Greef is een expert van Computable voor het topic Management.

Als VP of Sales, EMEA ben ik bij Lucid Software verantwoordelijk voor de salesprocessen en groeistrategie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en heb ik de dagelijkse leiding over het Europees hoofdkantoor. Lucid Software biedt een Visual Collaboration Suite met daarin de visuele samenwerkingsoplossingen Lucidchart (intelligent diagramming), Lucidspark (virtual whiteboarding) en Lucidscale ( cloudvisualisatie). Hiermee kunnen teams ideeën vormgeven, complexe materie verduidelijken en visueel samenwerken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Ik heb 20+ jaar ervaring in de zakelijke markt en managementrollen vervuld bij diverse bedrijven, in verschillende landen. Hierdoor heb ik veel ervaring met de optimalisatie van bedrijfsprocessen en teamstructuren, binnen allerlei bedrijfsculturen. Als strategisch denker word ik enthousiast van onontgonnen markten en nieuwe ontwikkelingen. Momenteel focus ik mij op de ondersteuning van bedrijven bij het hybride werken en adviseer ik hen over de mogelijkheden om efficiënt samen te werken.

Vakkennis Roderick De Greef

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Management, Kantoorautomatisering, Projectmanagement en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, ERP, CRM, Cloud Computing, Start-ups, Digital Workplace, Digital Innovation, Internet of things en Big data.

Methoden/frameworks

Agile.


Computable Expert
Roderick De  Greef

Roderick De Greef
Opleidingsniveau: ABSO/TSO/KSO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Vice President of Sales EMEA
Werkzaam bij: Lucid Software
Bedrijfsgrootte: 51-100 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.