Christophe Robyns


mr. Christophe Robyns is een expert van Computable.be voor de topics Digital Transformation, Business Analytics en Start-ups.

Christophe Robyns is Managing Partner bij de Belgische databoetiek Agilytic. Voordat hij Agilytic oprichtte, was Christophe actief in de IT- en telecommunicatiesector.

Vaak kijken bedrijven naar de interne en externe data als eerste oplossing voor hun businessuitdagingen. Die gegevens moeten echter ten dienste staan van de bedrijfsdoelstellingen. Daarom trekt Christophe met Agilytic resoluut de zakelijke kaart, waarbij de technologie ondergeschikt is aan het resultaat.

Mede dankzij deze no-nonsense aanpak heeft Agilytic in mei van 2022 de kaap van meer dan 150 dataprojecten gerond, een nieuwe belangrijke mijlpaal in het groeiverhaal van de ambitieuze startup.

Vakkennis Christophe Robyns

Functiegebieden

Consulting/advies, Datacom/telecom, Management en Projectmanagement.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, Development, Start-ups, Digital Innovation en Big data.

Methoden/frameworks

Agile, Scrum, Big Data en DevOps.

Software/hardware

Excel, Informatica en Kunstmatige intelligentie.


Computable.be Expert
Christophe  Robyns

mr. Christophe Robyns
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Partner
Werkzaam bij: Agilytic
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Branche: Nieuwe Leraren Opleiding (NLO)
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.