Chantal 't Gilde


BSc Chantal 't Gilde is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Cloud Computing en Security.

Ik ben een Senior MD, sales, regional en business development manager met een technische achtergrond en meer dan 17 jaar ervaring in Europa met focus op de Benelux & Nordics. Ik heb ruime ervaring in het IT (security) segment en gewerkt in elke tier van het IT-verkoopkanaal (reseller, distributeur en vendor).

Ik ben een zelfstarter met veel ervaring in het opbouwen van technische, management en executive relaties zowel op eindgebruiker als partner niveau (telco, MSP, SI en reseller). Ik heb sterke product en business strategie ervaring met focus op het creëren van vraag en het behalen van quota.

Mijn specialiteit is het opbouwen van lange termijn relaties met enterprises (large multinationals, large accounts, enterprise accounts (5000+)) en partnerkanalen (VAR, distributeurs, system integrators, MSP) in de markt met de ontwikkeling van territory business. Ik beschik over geweldige bestaande zakelijke relaties in de Benelux & Nordics.

Ik heb gewerkt bij verschillende wereldwijde spelers in IT-security (Pointsec/CheckPoint, Websense, Qualys) waarvoor ik de regio heb (her)opgestart, met een team of als enige persoon ter plaatse. Daarom ben ik in staat om een regio te ontwikkelen vanaf nul of om de aanpak te herdefiniëren, evenals het opbouwen of herstructureren van een team om het gebied te bestrijken.

Vakkennis Chantal 't Gilde

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Datacom/telecom, Management, Kwaliteitszorg, Netwerk engineering/beheer en Projectmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, ICT-branche, Overheid, Zorg, Start-ups, Digital Innovation, Internet of things en Big data.


Computable Expert
Chantal

BSc Chantal 't Gilde
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Managing Director, Benelux & Nordics
Werkzaam bij: Qualys
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.