Jordy Nypels


mr. Jordy Nypels is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing, Security en Maatschappij.

Jordy Nypels is sinds 2020 werkzaam bij IGEL Technology, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkomgeving. Hij heeft in de ruim drie jaar dat hij bij het bedrijf werkzaam is verschillende rollen bekleed. Waar hij begon als Channel Manager Benelux is hij sinds 2023 Regional Vice President Benelux.

Nypels is een echte security en cloud computing specialist die met ruim zeven jaar ervaring bij Dell Technologies als Sales & Product Specialist Benelux bij Dell Cloud Client Computing en Sales & Product Specialist bij Dell Client Solutions Group een echte kenner is van het vak. Hij heeft een verscheidenheid aan leidinggevende en specialistische functies in de IT-sector bekleed bij onder andere Wyse Technology (in 2012 overgenomen door Dell Technologies) en Avnet Technology Solutions (inmiddels overgenomen door Tech Data). Nypels brengt bijna 20 jaar werkervaring in de IT-sector met zich mee en heeft diepgaande kennis van cloud computing, security en duurzaamheid.

Vakkennis Jordy Nypels

Functiegebieden

Beveiliging, Embedded systems, Management, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Systeembeheer.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Cloud Computing, Security, Beheer, ICT-branche, Digital Workplace en Digital Innovation.


Computable Expert
Jordy  Nypels

mr. Jordy Nypels
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Regional Vice President Benelux
Werkzaam bij: IGEL Technology B.V.
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 50 tot 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.