Dan Verbruggen


mr. Dan Verbruggen is een expert van Computable.be voor de topics Cloud Computing, Security en Internet of things.

Sinds 1998 actief in de IT, gestart bij de eerste Belgische internetprovider EUnet, werd nadien overgenomen en KPN Belgium geworden. Naast internet connectiviteit verkochten we ook security oplossingen. Eén ervan was de UNI-BOX van Able. In 2001 vervoegde ik het Able team om, met succes, een partnerkanaal voor hen uit te bouwen. Voornamelijk Benelux geörienteerd. Ondertussen werd de naam gewijzigd in AXS GUARD en in 2007 zag VASCO brood in onze expertise en werden zij eigenaar van het bedrijf. Daardoor kreeg ik een kans en leidde ik gedurende 8 jaar het Enterprise Security Sales Channel Team in EMEA.
Begin 2016 werd ik Channel Sales Director bij Awingu, verantwoordelijk voor Italie, Zweden en deels Nederland. Awingu is een cloud solutions provider en won verschillende prijzen en dito accounts.
Halfweg 2017 besliste VASCO om AXS GUARD productlijn terug af te stoten en ben ik terug aan boord gekomen om AXS GUARD verder op de kaart te zetten.

Vakkennis Dan Verbruggen

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Management en Marketing/promotie.

Onderwerpen

Management, Cloud Computing, Internet, Security, Beheer, ICT-branche, Loopbaan, Start-ups en Digital Workplace.

Software/hardware

Excel, Informatica, iPhone/iPad en Joomla!.Computable.be Expert
Dan  Verbruggen

mr. Dan Verbruggen
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Sales & Marketing Director
Werkzaam bij: AXS GUARD
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Branche: Kinderopvang
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.