Arnaud Bacros


Arnaud Bacros is een expert van Computable.be voor de topics Digital Transformation, Datamanagement en Cloud Computing.

Arnaud Bacros heeft een brede ervaring binnen de IT sector. Hij schrijft over de invloed van data, artificial intelligence en de digitalisering op onze samenleving. Niet alleen bedrijven staan voor een grondige digitale transformatie, data doet stilaan zijn intrede in alle aspecten van ons dagelijks leven.

Arnaud Bacros startte bij EMC in 2000 en bekleedde verschillende sales en management functies, gaande van Account Manager tot Global Services Lead. Hij was verantwoordelijk voor het uitrollen van de global services strategie en leidde bovendien complexe service sales deals. Daarnaast organiseerde hij de pre-sales, consulting, implementatie, oplevering en klantenservice in België en Luxemburg.

He startte zijn carrière in 1995 en werkte in verschillende sales functies bij de toenmalige BBL (nu ING) bank en Atos, alvorens aan de slag te gaan bij EMC. In 2016 werd hij country manager toen Dell en EMC fuseerden en nadien werd hij Managing Director Enterprise voor de hele Benelux regio. Sinds december 2019 is hij General Manager van België en Luxemburg.

Vakkennis Arnaud Bacros

Functiegebieden

Management, Informatieanalyse, Research/wetenschap en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Business Analytics, Datamanagement, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Overheid, Zorg, Smart Logistics, Maatschappij, Start-ups, Fintech en Digital Innovation.


Computable.be Expert
Arnaud  Bacros

Arnaud Bacros
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: General Manager Belux
Werkzaam bij: Dell Technologies
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.