Frederick Verduyckt


mr. Frederick Verduyckt is een expert van Computable.be voor de topics Digital Transformation en Security.

VMware vereenvoudigt de transitie van een organisatie tot een digitaal bedrijf dat klanten een betere ervaring biedt en tegelijkertijd werknemers in staat stelt om optimaal te presteren. VMware tools worden ingezet voor gegevensverwerking, de cloud, netwerken, beveiliging en digitale werkomgevingen. Onze software biedt dus een digitale basis voor apps, services en ervaringen die de wereld veranderen.

Frederick Verduyckt is de Solution Engineer van VMware, als onderdeel van de Network and Security Business Unit, voor de regio België en Luxemburg. Hij werkt samen met de klanten en partners van VMware om hun connectiviteits- en veiligheidsvereisten te identificeren en gebruikt zijn uitgebreide kennis van moderne bedreigingen en beveiligingsuitdagingen om kritieke bedrijfsimpact te helpen identificeren en tegelijkertijd de kosten te verminderen.

Als CISSP met 20 jaar ervaring in netwerken en beveiliging verzamelde hij zijn expertise in het verbinden van verschillende omgevingen tijdens zijn tewerkstelling bij bedrijven als Juniper Networks en CheckPoint Software.

Momenteel ziet hij het bij VMware als een luxe om zijn vaardigheden en achtergrond te combineren met state-of-the-art virtualisatietechnologie.

Frederick Verduckt: “De aanpak van veiligheid verandert snel. Van een bolted-on, siloed en threat-centric benadering moet security evolueren naar een ingebouwde, uniforme en context-centrische benadering. Ik ben ervan overtuigd dat we dit alleen kunnen bereiken met intrinsieke beveiliging.”

In zijn vrije tijd doet Frederick graag aan white hat hacken, Capture The Flag beveiliging en inbraaktesten. Daarnaast kijkt hij af en toe een goede film en luistert hij graag naar muziek.

Frederick is werkzaam in het Belgische kantoor van VMware.

Vakkennis Frederick Verduyckt

Functiegebieden

Beveiliging en Netwerk engineering/beheer.

Onderwerpen

Security.

Programmeertalen/tools

HTML/CSS en Python.

Software/hardware

Cisco en VMWare.


Computable.be Expert
Frederick  Verduyckt

mr. Frederick Verduyckt
Opleidingsniveau: ASO/BSO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Nsx Se Specialist
Werkzaam bij: VMWARE
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Omvang ict-afdeling: 100 t/m 249 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.