Eddy Willems


Eddy Willems is een expert van Computable.be voor het topic Security.

Eddy Willems is een bekende malware-expert uit België. Hij is bestuurslid van 3 beveiligingsorganisaties, EICAR, AVAR en LSEC, en is Security Evangelist en Global Security Officer bij G DATA Cyberdefense. Hij is één van de oprichters van EICAR in 1991, één van ’s werelds eerste IT-beveiligingsorganisaties. In de loop van de jaren was hij werkzaam bij verscheidene internationale beveiligingsorganisaties. Verschillende CERT’s, persbureaus, gedrukte en online publicaties en omroepmedia, bijvoorbeeld CNN, gebruiken zijn advies regelmatig. In oktober 2013 publiceerde hij zijn eerste boek in België en Nederland, getiteld Cybergevaar (Lannoo). Een Duitse versie en een Engelse vertaling en update, Cyberdanger (Springer), volgden later. Eddy is een bekende inspirerende spreker en geeft wereldwijd lezingen en presentaties voor een zeer breed publiek van kinderen tot experts. Recent bracht hij zijn eerste fictieboek uit: Het Virus (Lannoo).

Vakkennis Eddy Willems

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Helpdesk/support, Informatieanalyse, Marketing/promotie, Multimedia, Netwerk engineering/beheer, Research/wetenschap, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid en Digital Workplace.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP, C#, C++, Cobol, Fortran, HTML/CSS, Java, Javascript, Perl, PHP, Visual Basic en XML.

Software/hardware

Exchange, Linux en Windows PC.Computable.be Expert
Eddy  Willems

Eddy Willems
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Security Evangelist
Werkzaam bij: G DATA CyberDefense AG
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Branche: ITWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.