Jeff Scipio


Jeff Scipio is een expert van Computable voor de topics Mobility, ICT-branche en Overheid.

Jeff Scipio is geboren in 1960 in Amsterdam, getrouwd en heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Werkt nu als Partner Director bij Guardian360 en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als expert bij het opzetten van channels. Bij Guardian360 is Jeff verantwoordelijk voor het activeren van business partners, VAR's, MSP's en SI's.

Werkte daarvoor onder andere bij Claranet, Nextel, Huawei, ETC BV (thans AZLAN TechData) en Colt.

Laatste eigen onderneming was VoiceCyber Europe BV, een Telecom Distributeur welke zich bezighield met niche markten zoals o.a. voicelogging en quality monitoring in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Daarvoor is hij de oprichter geweest van Tel2Com, een bedrijf wat zich ook met voicelogging bezighield maar dan uitsluitend in Nederland. Tel2Com werd in 2005 door de resllers uitgeroepen tot Best Telecom Distributor Of The Year 2005.

Voor Tel2Com heeft hij diverse salesmanagement en directie functies vervuld bij telecom providers. Voordat hij zijn stappen maakte in de telecom heeft hij jarenlang gewerkt als Sales Manager en Sales Director bij diverse IT ondernemingen.

Door de Europese focus van Huawei Enterprise en VoiceCyber Europe B.V. heeft Scipio inmiddels een goed totaal beeld van alle Europese ontwikkelingen op het gebied van het partner kanaal binnen de ICT.

Vakkennis Jeff Scipio

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Datacom/telecom, Management, Marketing/promotie en Multimedia.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Development, Cloud Computing, Mobility, Security, ICT-branche, Start-ups, Digital Innovation en Internet of things.


Computable Expert
Jeff  Scipio

Jeff Scipio
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Directie
Functie: Partner Director
Werkzaam bij: Guardian360
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.