Laurens van Gunst

Jurylid Computable Awards 2020


Laurens van Gunst is een expert van Computable voor de topics Cloud Computing en Digital Workplace.

Laurens is een gedreven technische consultant met passie voor zijn vak. Met ruim 20 jaar ervaring in de IT is hij als geen ander in staat om het totaal plaatje te overzien en voor elke uitdaging met een oplossing te komen. Hiervoor gebruikt hij zijn pragmatische instelling in combinatie met zijn uitstekend analytisch vermogen.
De laatste jaren heeft Laurens zich verdiept in Cloud technieken en is Laurens gegroeid in een aantal managerial rollen. Daarnaast is Laurens een van de founders van VMware Usergroup geweest en vervult hij deze rol voor de AWS Usergroup nog steeds, omdat hij kennisdeling en overdracht erg belangrijk vindt.
Naast zijn technische expertise heeft Laurens goede communicatieve vaardigheden waardoor hij uitstekend kan samenwerken met stakeholders en in multidisciplinaire teams. Hij is een echte teamplayer en vindt het leuk om zijn collega’s in het team te helpen en aan te sturen.

Vakkennis Laurens van Gunst

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Beveiliging, Consulting/advies, Datacom/telecom, Functioneel ontwerp, Helpdesk/support, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Projectmanagement, Systeembeheer, Technisch ontwerp, Testen/implementeren en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Development, Cloud Computing, Internet, Mobility, Infrastructuur, Datacenters, Security, Beheer, ICT-branche, Overheid, Zorg, Onderwijs, Loopbaan, Start-ups, Digital Workplace, Fintech en Digital Innovation.

Methoden/frameworks

Agile, BiSL, ITIL, Prince2, Scrum, Big Data en DevOps.

Programmeertalen/tools

Python, SQL en jQuery.

Software/hardware

Cisco, Citrix-software, Excel, Exchange, iPhone/iPad, Linux, Mac (OS X), MySQL, SQL Server, Unix, VMWare, Windows Azure, Windows PC, Windows Server, Wordpress, Salesforce, SCCM en Kunstmatige intelligentie.

Computable Expert
Laurens van Gunst

Laurens van Gunst
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Managing Consultant
Werkzaam bij: GNST
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.