Martijn Spek


Martijn Spek MBA is een expert van Computable voor het topic ERP.

Senior Executive met meer dan 20 jaar ervaring in Business & IT en gepassioneerd over technology en de impact die dit kan hebben op de samenleving. Internationaal georiënteerd, zeer strategische en een ondernemende persoonlijkheid, met een bewezen ervaring in het leiden en empoweren van teams tot zo’n 200 mensen. Ervaring in public speaking en vertrouwelijk adviseur en gewaardeerd sparring partner voor directies en hoger management die hun (digitale) strategie, business model of business processen willen veranderen.

Ruime ervaring in het begeleiden en implementeren van IT (software) oplossingen en Cloud based technologie bij middelgrote en grote organisaties. Uiterst bedreven in het bouwen en laten groeien van IT businesses, het leiden van teams in sterk concurrerende markten en het werken met diverse culturen in verschillende tijdzones.

Vakkennis Martijn Spek

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Management, Marketing/promotie, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling en Webmanagement.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, ERP, CRM, Development, Cloud Computing, Internet, ICT-branche, Start-ups, Fintech en Digital Innovation.

Methoden/frameworks

Agile en Scrum.

Programmeertalen/tools

.Net , ASP en PHP.

Software/hardware

Mac (OS X) en Wordpress.

Computable Expert
Martijn  Spek

Martijn Spek MBA
Opleidingsniveau: Postdoctoral
Carrièreniveau: Directie
Functie: Directeur
Werkzaam bij: DevOn
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: Zakelijke dienstverlening
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.