Hylke van der Velde


Hylke van der Velde is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Datamanagement en Cloud Computing.

Ik ben geboren en getogen in het pittoreske Elburg met één grote passie: reizen. Ik studeerde Retail Management in Leeuwarden, USA en Antwerpen. Vervolgens studeerde ik 2 jaar muziek in Sydney waarna ik voor mediabedrijf 9 maanden in Oost Europa en het Midden Oosten heb gewoond. Na 5 jaar kwam ik naar Nederland en startte ik in 2008 in de IT bij OnGuard. Via een aantal commerciële rollen verhuisde ik in 2011 weer naar Sydney om het APAC kantoor van OnGuard te starten. Ik leerde Deborah (nu mijn vrouw) kennen en verhuisde 2 jaar later terug naar Nederland.
Inmiddels werk ik meer dan 5 jaar voor AvePoint en heb ons Nederlandse kantoor zien groeien van 1 (ikzelf) naar 12 personen. Als Country Manager ondersteun ik mijn team, klanten en partners. Verder ben ik gepassioneerd over Microsoft 365 en de uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen. Deborah en ik wonen in het centrum van Den Haag. Naast mijn werk geniet ik van muziek maken en surfen.

Vakkennis Hylke van der Velde

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies en Management.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Datamanagement, Security, Beheer en ICT-branche.

Software/hardware

Exchange en SharePoint.


Computable Expert
Hylke van der Velde

Hylke van der Velde
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Country Manager Netherlands
Werkzaam bij: AvePoint
Bedrijfsgrootte: 1500-2500 personen
Branche: ICT - leveranciers software
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.