Pascale Van Damme


Pascale Van Damme is een expert van Computable.be voor de topics Digital Transformation, Loopbaan en Maatschappij.

Pascale is geen onbekende in de ICT-sector en draait al meer dan 25 jaar mee aan de top.
Na diverse managementfuncties bij Base, TNT Express en Proximus, startte ze in 2004 bij Dell. Ondertussen is ze doorgegroeid tot Vice President & General Manager Dell Technologies Belux.

Een van haar stokpaardjes is de rol van vrouwen in het bedrijfsleven en meer bepaald in de ICT-sector. Voor haar inzet als rolmodel op dit vlak ontving Pascale in 2014 de ICT Woman of the Year-prijs. In 2017 ontving ze tevens de European Digital Woman Award of the Year als een vooraanstaande vrouwelijke leider in de ICT-sector. Pascale ging in 2018 ook naar huis met de wo.men@work award die CEO beloont die ijvert voor gender equality in haar werkomgeving. Thema’s als diversiteit en gelijkheid op de werkvloer liggen haar dan ook na aan het hart. Ze neemt elke speaking opportunity aan om deze thema’s onder de aandacht te brengen.

Daarnaast verdedigt Pascale actief het belang van technologie in alle geledingen van de maatschappij. Als voorzitter van het Agoria ICT Committee treedt ze regelmatig op als spreker over het maatschappelijk belang van de ICT.

Vakkennis Pascale Van Damme

Functiegebieden

Consulting/advies, Management en Kantoorautomatisering.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Infrastructuur, Smart Logistics, Onderwijs, Loopbaan, Maatschappij, Digital Workplace en Digital Innovation.


Computable.be Expert
Pascale   Van Damme

Pascale Van Damme
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: Vice President en General Manager Belux
Werkzaam bij: Dell Technologies
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Omvang ict-afdeling: 5 t/m 9 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.