Joeri Broeze


Joeri Broeze is een expert van Computable voor de topics Datamanagement, Development en Loopbaan.

Als mens- en resultaatgerichte manager bij Centric opereer ik vanuit de klant- en bedrijfsdoelen. Deze breng ik samen met de doelen van medewerkers. Ook help ik medewerkers bij het behalen van hun ambities, zodat zij snel uitgroeien tot expert in hun vakgebied.

Via het groei- en kennisdelingsprogramma Craft ondersteun ik IT’ers bij het vormgeven van hun carrière. Waar sta je nu? Wat zijn je ambities op de korte en lange termijn? En hoe kan ik daarin ondersteunen? Dit geeft mij enorm veel energie en voldoening.

Wat ik elke softwareprofessional wil adviseren, is: zorg voor een goede basiscertificering. Daarna kun je, afhankelijk van je discipline, keuzes maken voor specifieke trainingen zoals HTML5, Webservices, Windows Store Apps, Azure, Biztalk of SharePoint. Zelfs als jouw huidige werkomgeving er niet direct waarde aan hecht, is het nog belangrijk op zoek te gaan naar relevante trainingen die de waarde van je cv verhogen. Want hoe aantrekkelijker je cv, hoe meer mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ik ga graag samen met jou aan de slag, waarbij we ons focussen op je kracht, talent en interesses. Ik weet zeker dat we zo het beste in je naar boven halen en je de carrière krijgt die jij verdient!

Vakkennis Joeri Broeze

Functiegebieden

Commercie, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Development, ICT-branche en Loopbaan.

Computable Expert
Joeri  Broeze

Joeri Broeze
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Fieldmanager
Werkzaam bij: Centric Software Professionals
Bedrijfsgrootte: 2500-5000 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personen

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.