Wilbert van den Bliek


ing. Wilbert van den Bliek is een expert van Computable voor het topic Development.

Ruim 20 jaar actief in de IT. Nadat ik gestart ben in de procesautomatisering heb ik de overstap gemaakt naar een System Integrator. Na hier een nieuwe Business Unit te hebben opgezet voor de Nederlandse Energiesector uiteindelijk na 8 jaar overgestapt naar een internationale speler op het gebied van software kwaliteit en testen.

Na 10 jaar verantwoordelijk geweest te zijn voor de Nederlandse, Belgische en uiteindelijk de Scandinavische markt heb ik besloten mijn hart te volgen en met een toffe club specialisten een nieuw bedrijf opgestart; OrangeCrest Consulting B.V.

‍We stellen klanten in staat om haar organisatie en processen zo in te richten dat ze zijn voorbereid op de volgende golf van technologische verandering. Kwaliteit in data, software delivery, toegepaste technologieën, hierop aangesloten bedrijfsprocessen en -organisatie zijn noodzakelijk om de concurrentie een stap voor te blijven. Dit doen wij door het leveren van Advanced Test oplossingen, Agile Services en Business Consultancy.

We are on top of IT!

Vakkennis Wilbert van den Bliek

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Kwaliteitszorg, Software-ontwikkeling en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Development, Mobility, Security, Beheer, ICT-branche, Loopbaan, Digital Innovation en Big data.

Methoden/frameworks

Agile, ISTQB, Prince2, Scrum, TMap, Big Data en DevOps.

Software/hardware

SAP-software.


Computable Expert
Wilbert van den Bliek

ing. Wilbert van den Bliek
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Partner
Werkzaam bij: OrangeCrest Consulting B.V.
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: Nieuwe Leraren Opleiding (NLO)
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.