Jos Akkermans


Jos  heeft 20 jaar management ervaring binnen de IT, op de gebieden Architectuur, Informatie Beveiliging en ICT, waarvan de laatste jaren op directie niveau. Sinds 2014 werkzaam bij Grabowsky en verantwoordelijk voor Strategie & Consultancy.
Jos begon als Architect bij het Ministerie van Defensie en werd al snel  hoofd- en oprichter van de Cyber Security Afdeling  van de Koninklijke  Luchtmacht. Hierna heeft hij enkele jaren een operationele  functie als verbindingsofficier bekleed. Na zijn periode als militair heeft Jos binnen het IT agentschap van Defensie enkele managementfuncties bekleed en werd uiteindelijk eindverantwoordelijk voor de  (Cyber) Security, Innovatie en IT Operations voor  alle diensten welke het IT Agentschap levert.
Jos is creatief, denkt in kansen en is zeer resultaat gericht. Analyseert snel en neemt beslissingen om het doel te bereiken. Geeft anderen energie en stuurt vanuit een visie.
Hij behaalde zijn MBA aan de Nyenrode Business Universiteit. Volbracht de opleiding tot officier aan de Koninklijke Militaire Academie en studeerde luchtvaart elektronica in Amsterdam en de Verenigde Staten.

Vakkennis Jos Akkermans

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management en Informatieanalyse.

Jos  Akkermans

Jos Akkermans
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Consultant
Werkzaam bij: Grabowsky
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: ICT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personen