Xavier Biermez


Xavier Biermez is een expert van Computable.be voor de topics Datamanagement, Cloud Computing en Security.

Xavier Biermez, Managing Director bij Konica Minolta Business Solutions in België en Nederland, kan inmiddels terugblikken op een carrière van meer dan 17 jaar bij Konica Minolta. Nadat hij begon als General Manager Sales & Marketing voor België, ging hij in 2011 aan de slag als Managing Director van Konica Minolta België en in 2015 nam hij Nederland er ook bij. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor Direct Sales Cluster West (België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk).

Konica Minolta levert een volledige service rondom complete oplossingen voor de document- en afdruk-workflow in het B2B-segment. De IT-oplossingen van het bedrijf zijn uitstekend voorbereid op de toekomstgerichte Belgische en Nederlandse markten. Xavier Biermez helpt de klanten van Konica Minolta dagelijks te voorzien van combinaties van hardware, software en dienstverlening en daarnaast ook van complete business-infrastructuuroplossingen, steeds in lijn met de behoeften van de markt.


Computable.be Expert
Xavier  Biermez

Xavier Biermez
Opleidingsniveau: Postdoctoral
Carrièreniveau: Directie
Functie: Managing Director
Werkzaam bij: Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V.
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.