David Vernaillen


SQLI is een expert in de digitale transformatie van bedrijven. De unieke positie van deze groep, op het snijpunt van marketing en technologie, zorgt ervoor dat ze een globaal antwoord kan geven op de uitdagingen op het gebied van sales performance (digital & social marketing, client experience, connected commerce, data intelligence, enz.), maar ook voor organizational performance (digital transformation, collaborative enterprise, mobility en connected objects, CRM, enz.).

Digital Transformation
De overgang naar een digitale economie krijgt steeds meer momentum. Bedrijven die deze evolutie negeren, blijven onvermijdelijk achter. SQLI staat hen bij met raad en daad, en helpt hem om fenomenen als B2C2B e-commerce te doorgronden en op te starten. Als frontrunner op het gebied van CRM en social marketing is SQLI als geen ander in staat om beide aspecten aan elkaar te koppelen om een onderneming zowel efficiënt en klantgericht te maken.

Internet of Things
Alles wordt meer en meer verbonden. Predictive maintenace is niet langer een doel, maar een tool die gebruikt wordt. Met behulp van geïntegreerde ERP-systemen draagt SQLI haar steentje bij in het uitzetten en toepassen van toekomstgerichte, industriële toepassingen die steunen op het IoT.

CRM
Als digitaal bedrijf bewijst SQLI keer op keer dat een innovatieve aanpak van CRM zorgt voor nieuwe businessopportuniteiten. Een recente case is Liège Airport. De luchthaven is een van de belangrijkste in België met jaarlijks meer dan 300 000 passagiers en 660 000 ton goederen, en werkt samen met SQLI om de digitale ervaring van haar klanten te verbeteren. SQLI integreerde SAP Hybris Cloud (Cloud for Customer C4C en Marketing) en rolt deze oplossing momenteel verder uit. Liège Airport krijgt hierdoor 360°-informatie over de luchthaven waardoor het bedrijf zich kan aanpassen aan de noden van elke klant.

Vakkennis David Vernaillen

Functiegebieden

Consulting/advies en Marketing/promotie.

Onderwerpen

Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, CRM, Digital Innovation, Internet of things en Big data.

Software/hardware

SAP-software.

David  Vernaillen

MA David Vernaillen
Opleidingsniveau: ASO/BSO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Sales director
Werkzaam bij: SQLI
Bedrijfsgrootte: 11-25 personen
Branche: Advies / Consultancy
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.