Marco Schoonderwaldt


Marco Schoonderwaldt is een expert van Computable voor de topics Management, ERP en CRM.

Marco Schoonderwaldt is consultant bij onafhankelijk IT advies bureau Mitopics. Vanuit deze rol helpt hij zijn klanten bij het realiseren van IT strategie, procesoptimalisaties, pakket- en partnerselecties en pakketimplementaties.

Marco heeft meer dan 20 jaar ervaring op het snijvlak van Business en IT. Voor Mitopics was hij werkzaam bij Ordina Consulting, ERP leverancier Macroscoop (Epicor software) en bij Toyota Material Handling. Zijn klanten komen voornamelijk uit de branches: Productie, Handel, Service en Zakelijke dienstverlening.

Veel van zijn vrije tijd steekt Marco in Tang Soo Do (Koreaans karate) waarbij hij als 1e Dan nog veel leert en daarnaast training geeft aan kinderen. Af en toe uitgebreid koken en of dineren met vrienden en familie valt ook in de smaak.

In zijn projecten ziet Marco dagelijks het belang van communicatie en het delen van kennis. Waarbij hij complexe situaties voor alle betrokkenen inzichtelijk weet te maken. Door daarnaast de juiste vragen te stellen een aanpak af te stemmen op personen en organisaties weet hij project succesvol af te ronden.

Vakkennis Marco Schoonderwaldt

Functiegebieden

Consulting/advies, Management, Projectmanagement en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, ERP en CRM.


Computable Expert
Marco  Schoonderwaldt

Marco Schoonderwaldt
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: IT Consultant / adviseurWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.