Frederik Mennes


Frederik Mennes is een expert van Computable.be voor de topics Security, Fintech en Internet of things.

Frederik leidt OneSpan’s Security Competence Center, waar hij verantwoordelijk is voor de beveiligingsaspecten van de producten en de infrastructuur van OneSpan. Hij heeft een diepgaande kennis van authenticatie, identiteitsbeheer, regelgeving en beveiligingstechnologieën voor cloud- en mobiele applicaties.

Hij spreekt regelmatig op bedrijfsevenementen en conferenties over beveiligingstechnologie, en is ook een medewerker van het OATH (Initiative for Open Authentication). Naast zijn functie bij OneSpan ondersteunt Frederik de Information Security Group (ISG) van Royal Holloway, University of London door verschillende educatieve functies op te nemen.

Hij behaalde een MBA aan Vlerick Business School, een Master of Science in Information Security aan Royal Holloway, University of London, en een master burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen aan de KU Leuven.

Vakkennis Frederik Mennes

Functiegebieden

Beveiliging, Software-ontwikkeling en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Security, Fintech en Internet of things.


Computable.be Expert
Frederik  Mennes

Frederik Mennes
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Overige directie functiesWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.