Gijs in ‘t Veld


Gijs in ‘t Veld is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Cloud Computing en Infrastructuur.

Gijs is zelfstandig IT adviseur en software ondernemer, met name in de Microsoft wereld. Hiervoor is hij CTO en mede-oprichter geweest bij een top 5 Microsoft partner en CTO en mede-oprichter van een software bedrijf dat B2B integratie oplossingen in de markt zette. In die functies heeft hij meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van IT strategie en (cloud) architectuur. Hij heeft van 2006-2013 7 maal de MVP award van Microsoft gekregen voor zijn bijdragen aan de adoptie van het Microsoft platform door middel van white papers, presentaties, artikelen, bijdragen aan boeken en zijn blogs. Zijn expertise is cloud strategie en (integratie) architectuur. Aan Computable is hij als Expert verbonden voor de topics Digital Transformation, Cloud Computing en Infrastructuur..

Vakkennis Gijs in ‘t Veld

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Marketing/promotie en Research/wetenschap.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, Development, Cloud Computing, ICT-branche, Start-ups, Digital Workplace en Digital Innovation.

Methoden/frameworks

Agile, EDA, ESB, Scrum en DevOps.

Software/hardware

Windows Azure.


Computable Expert
Gijs in ‘t Veld

Gijs in ‘t Veld
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Directie
Functie: CTO
Werkzaam bij: indaField B.V.
Bedrijfsgrootte: Zelfstandig
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: Advies / ConsultancyWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.