Gijsbert Janssen van Doorn


Gijsbert Janssen van Doorn is een expert van Computable voor de topics Datamanagement, Cloud Computing en Infrastructuur.

Gijsbert Janssen van Doorn is Director Technical Marketing bij Zerto. Hij helpt klanten bij het begrijpen en adopteren van IT-resilience. Voordat hij de rol van Director Technical Marketing op zich nam was hij Technology Evangelist, en werkte daarvoor drie jaar bij de afdeling Systems Engineering van Zerto. Voorafgaand aan Zerto was Gijsbert een sales engineer bij Nexenta Systems, waar hij de verkoop van Software Defined Storage ondersteunde. Gijsbert heeft meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van IT-infrastructuur en is betrokken geweest bij het ontwerpen en implementeren van grote IT-omgevingen bij zowel ondernemingen als grote cloud service providers.

Vakkennis Gijsbert Janssen van Doorn

Functiegebieden

Systeembeheer.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, Datamanagement, Cloud Computing, Infrastructuur, Datacenters en Beheer.

Software/hardware

Linux, VMWare en Windows Azure.

Artikelen van Gijsbert Janssen van Doorn


Computable Expert
Gijsbert  Janssen van Doorn

Gijsbert Janssen van Doorn
Opleidingsniveau: HOBU
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Technology Evangelist
Werkzaam bij: Zerto
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 100 t/m 249 personen
Branche: Kinderopvang
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.