Steven Blees


drs. Steven Blees is een expert van Channelweb voor de topics Digital Transformation, Infrastructuur en Security.

Steven Blees is sinds 2009 in dienst bij Juniper Networks en sinds 2010 werkzaam als Enterprise Sales Director Benelux. Blees maakt gebruik van zijn kennis en ervaring op het gebied van eindklanten op services provider, enterprise vlak als wel het Nederlandse IT-partnerlandschap, om samen met de reseller en distributiepartners de bestaande en nieuwe Juniper Networks klanten in alle segmenten van de IT-industrie te bedienen.
Blees is een energieke, creatieve geest die zijn ruim 20 jaar ervaring op verschillende vlakken in de IT/telecom-industry combineert. Al tijdens zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam kwam de IT/telecom-sector centraal te staan. Daarmee was het een logisch gevolg dat hij werkzaam werd in deze sector, waar hij ruime ervaring op heeft gedaan op het gebied van marketing, direct service provider sales en partner management functies bij verschillende organisaties.

Vakkennis Steven Blees

Onderwerpen

Digital Transformation, Infrastructuur en Security.


Channelweb Expert
Steven  Blees

drs. Steven Blees
Opleidingsniveau: Universitair
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Manager Partner Management
Werkzaam bij: JUNIPER NETWORKS
Bedrijfsgrootte: 251-500 personen
Omvang ict-afdeling: 10 t/m 19 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.