Partners 

Computable Café

Aanmelden rondetafel "werkplek anno 2018"

4 juli 2018, Leuven


Op 4 juli organiseert Computable België een ronde tafel over de workplace. Computable België organiseert de rondetafel in samenwerking met IGEL. Tijdens een lunchbijeenkomst bespreken it-verantwoordelijken, samen met Computable België hoofdredacteur William Visterin, de uitdagingen op het vlak van werkplekbeheer en ´endpoint management´. De focus ligt op het organiseren van de werkplek in tijden van druk op veiligheid, meer mobiliteit, trend naar virtualisatie, verschillende types van devices én de scherpere wet- en regelgeving rond de GDPR.

Ook ú bent als it-verantwoordelijke welkom op dit event. U ontmoet vakgenoten en kan uw visie delen. Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Via onderstaand registratieformulier meldt u zich aan voor de rondetafel op 4 juli 2018 van 11:30 tot omstreeks 14:00 uur in Leuven. Na aanmelding rekenen we op uw aanwezigheid.Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geslacht
Man    Vrouw
E-mailadres *
Telefoon *
Functie *
Bedrijfsnaam *
Branche *
Nieuwsbrieven
   Computable.be: Dagelijkse Nieuwsbrief (iedere werkdag)
   Computable.be: Whitepaper Update (3 keer per week)
   Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgenomen in de Jaarbeurs gebruikersdatabase.
De Jaarbeurs neemt je gegevens op in hun gebruikersdatabase en stuurt je relevant nieuws en/of informatie over artikelen, beurzen, congressen, whitepapers en vacatures afhankelijk van je profiel voorkeuren. De Jaarbeurs gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.