‘Slack wordt meer dan een mailkiller’

Dit artikel delen:

Chat-app Slack koerst aan op meer dan alleen e-mailvervanging. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Natuurlijk wil elk bedrijf maar al te graag een universeel gebruikt en onmisbaar iets verbeteren, overnemen en vervangen. In het verleden is dit met diverse technologieën en toepassingen al eens gedaan. Uiteenlopend van IRC, ftp en fax tot Kermit (en het kermit-protocol) en het ooit veelbelovende WAP. Het aloude e-mail is echter een bastion dat de tand des tijds en de ambities van vele leveranciers en start-ups heeft doorstaan.

Chat-app Slack is de nieuwste uitdager die mail wil vervangen met een functioneel rijker alternatief. Velen hebben dat eerder al geprobeerd, velen zijn daarin niet geslaagd. Toch maakt Slack nu wel kans, juist omdat het breder mikt. Daarbij ontplooit het bedrijf zijn ambities niet op eigen houtje. Zo heeft Slack al geïnvesteerd in veertien start-ups die aanvullende dingen voor het chat-platform maken. Connecties met Salesforce, tools voor developers, en meer. Slack is serieus op weg om meer dan een mailkiller te worden. Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-12T07:56:00.000Z Jasper Bakker


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.