‘Wachten met aanschaf van hardware loont’

De focus ligt vaak op nieuwe mogelijkheden van nieuwe hardware, maar wachten loont. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

De nieuwe MacBook Pro is omstreden en tegelijkertijd zeer gewild. De vraag naar Apple’s nieuwe laptop voor professionals is in ieder geval groter dan het aanbod. Mogelijk is dat een sluwe tactiek van Tim Cook, die dan met een relatief beperkte eerste productierun de aandacht van media en Mac-fans weet te vangen. Feit is dat de MacBook Pro al enkele jaren niet is vernieuwd. Daardoor zou er sprake zijn van een ‘opgekropte vraag’.

Professionals die hard een nieuwe Mac-laptop nodig hebben, of mensen die daar nú mee willen pronken, moeten daarvoor dus in de buidel tasten. Maar even wachten kan natuurlijk ook, op kortingen en aanbiedingen, wat eigenlijk geldt voor velerlei nieuwe ict-zaken. De kunst is om niet te lang te wachten; wanneer technologie goedkoper maar ook te oud, achterhaald of traag is. Wachten loont, voor bijna alle soorten hardware-aanschaf. Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-30T08:00:00.000Z Jasper Bakker


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.