‘Samsung dankt Note 7-debacle aan iPhone-haast’

Dit artikel delen:
Smartphone

Haastige spoed is zelden goed, leert Samsung door zijn Note 7-debacle. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Samsung heeft het debacle met zijn vlamvattende Galaxy Note 7-phablet aan zichzelf te wijten. De smartphonemaker meldt na eigen onderzoek dat het een te grote accu met een niet toereikende isolatielaag in de Note 7 heeft gepropt. Vervolgens heeft de kwaliteitscontrole tekort geschoten, biecht Samsung nu op. Het bedrijf belooft beterschap en voegt de daad bij het woord.

Zo scherpt het zijn kwaliteitscontroles aan en zal het zijn aankomende Galaxy 8-smartphone niet al op het Mobile World Congres presenteren. Eerder werd dit wel verwacht, maar Samsung stelt dit dus uit. Een verstandige, maar laat komende stap. Voor de haastige ontwikkeling en snelle release van de brandgevaarlijke Note 7 heeft Samsung zichzelf opgejut. Apple’s iPhone 7 leek uiterlijk weinig vernieuwend en daar wilde de Android-concurrent op inspringen. De hierdoor opgelegde interne deadlines hebben echter tot afraffeling geleid. Haastige spoed is zelden goed. Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-24T08:13:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.