‘Telewerken blijkt toch een luxe’

Dit artikel delen:

Telewerken blijkt toch modegevoelig en lijdt nu onder besparingsdriften. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

De gouden tijden lijken voorbij voor werken vanuit huis en vanuit flexibele locaties zoals kantoren-op-afstand. IBM heeft in de Verenigde Staten nieuwe hr-beleid aangekondigd die het eigen personeel in wezen een ban op telewerken geeft. Het is begonnen met de marketingafdeling van de ictde-reus, die nu al 19 opeenvolgende kwartalen met dalende verkoop kampt.

De interne aankondiging door kersvers cmo (chief marketing officer) Michelle Peluso spreekt van de noodzaak om ‘schouder aan schouder’ en echt samen te werken. Dus niet langer verspreid en ineffectief. Werknemers die niet mee willen of kunnen gaan in deze consolidatie naar zes stedelijke vestigingen moeten binnen dertig dagen hun biezen pakken. Vervolgens is gebleken dat deze ont-telewerkenoperatie bedrijfsbreed geldt, voor meer soorten werknemers én ook voor Europa. Telewerken is dus toch een luxe. Wat vind jij?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-20T08:50:00.000Z Jasper Bakker


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.