Managed hosting door True

Discussie

‘Andy Rubins Essential Phone maakt weinig kans’

Dit artikel delen:

De schepper van Android komt met een smartphone. Maar succes is zeker niet verzekerd. Dit is de discussiestelling die Computable-lezers vandaag krijgen voorgelegd.

Grondleggers, uitvinders en ‘peetvaders van de it’ genieten vaak nogal een goede reputatie voor innovatie. De oorspronkelijke schepper van Android is na zijn tijd bij Google (die Android in huis heeft gehaald met een overname) een nieuwe ict-onderneming begonnen. Na een stille beginperiode is bekend geworden dat Andy Rubin werkt aan een revolutionaire nieuwe smartphone.

Vervolgens is het enige tijd stil gebleven rondom deze zogeheten Essential Phone. Nu, na nog enig uitstel, lijkt het moment gekomen dat de Essential zijn debuut maakt. Alleen is de smartphonemarkt nagenoeg op slot: toestellen lijken behoorlijk uitontwikkeld, app-ecosystemen zijn opgebouwd en gefortificeerd, de marktverhoudingen zijn wel verankerd. Hoe innovatief en aantrekkelijk de hardware ook is, de Essential Phone zal het moeilijk krijgen. Het is maar de vraag of deze nieuwkomer zich een plaatsje weet te veroveren, of dat het slechts een fad zal zijn.

Wat vind jij?

Dit artikel delen:

Lees verder


Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.