Managed hosting door True

Legacy is remmende factor of broodnodig

Dit artikel delen:

De SaaS-diensten schieten uit de grond en het is praktisch niet meer mogelijk bepaalde nieuwe software als stand-alone-product aan te schaffen. Ideaal, want je hebt altijd de nieuwste versie en eventuele bugs zijn als het goed is snel verholpen. Aan de andere kant: hoe zit het met die persoon die zo'n product praktisch nooit nodig heeft?

Maar legacy-software gaat natuurlijk veel verder dan de Adobe- of Microsoft Office-pakketten. Veel specialistische software is niet zomaar om te zetten of het heeft technisch weinig zin nieuwe software te bouwen.

Afgelopen week keken verscheidene Computable-experts op totaal verschillende wijze naar legacy en innovatie. Wat vind jij, is legacy een remmende factor of moet het niet te snel met het badwater weggegooid worden?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-01T08:00:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.