Bedrijf gebruikt nog Internet Explorer 9

Dit artikel delen:
Microsoft IE

U kent het wel: de standaardomgeving van uw bedrijf gebruikt nog Internet Explorer 9! Niet vooruit te branden en geen pagina kunt u meer op. Maar het kan niet anders, want anders kan een bepaalde pagina via het intranet niet meer bekeken worden, althans, dat zegt 'iemand'. Zo bont zal het niet meer zijn, maar toch: achterblijven bij gebruikte technologie zorgt voor personeelsverloop. Kent u dat gevoel?

Een kort geleden gepubliceerd rapport laat zien dat verouderde apparatuur een groot pijnpunt is. De productiviteit wordt er door afgeremd. Zaken als traag opstartende computers en andere verouderde apparatuur staan daarmee met stip op 1.

Aan de andere kant zorgt het bring-your-own-device (byod)-principe ook voor problemen. Dit gaat vooral om smartphones die op de bedrijfsnetwerken inloggen en volzitten met apps die niet helemaal de bedoeling zijn.

Hoe zit dat bij uw bedrijf? Heeft u de nieuwste apparatuur of wordt u ook nog met een telraam naar de klant gestuurd?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-28T09:01:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.