Waarde of prijs, cryptovaluta nog van belang?

Deze kerstdagen zullen cryptovaluta een stuk minder besproken zijn over de dis. Een jaar geleden rolde de halve familie over tafel 'in welke crypto je nu weer moest investeren'. Van op z'n best vaag verhaal tot scams: alles was fantastisch. Inmiddels zijn de virtuele inkomsten van veel van die vage beloftes opgedroogd. Ziet u naast prijs nog ergens cryptovaluta met waarde?

Oude bitcoiners zien het allemaal met sacrale rust aan: het zal hun tijd wel weer duren. Het valt allemaal onder de voorspelde cycly: dan weer eens hoog, dan weer eens laag. Uiteindelijk moet bitcoin zich volgens plan ergens stabiliseren en een interessante manier van waardeopslag moeten worden. Of niet.

Maar waar bitcoin sinds zijn top zo'n 75 procent aan geldelijke tegenwaarde verloor, verloren veel andere muntjes (of tokens) heel wat meer aan de relatieve waarde ten opzichte van de euro.

Wat denkt u, zijn er nog publieke cryptovaluta die meer waard zijn dan hun prijs ten opzichte van de dollar of euro? En als bonus - het is toch stil op kantoor - wat denkt u van het overhypte woord van afgelopen jaar 'blockchain'?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-27T09:45:00.000Z Krijn Soeteman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.