CES: niet alleen meer voor de consument?

Puzzel

De CES is weer bezig, ofwel de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Maar naast HomeBrew craft beer machines, oprolbare tv-schermen en huisdierrobotos, verschuift een deel van de beurs steeds verder naar de zakelijke markt. Of eigenlijk vloeien zakelijke- en consumentenproducten steeds verder in elkaar over. Hoe denkt u over deze ontwikkeling?

Nou ja, nog een aankondiging dan: een platenspeler met bluetoothverbinding, scheelt weer kabeltjes. Maar kabeltjes of niet, de lijst aan verschillende productgroepen waar bedrijven zich op ingeschreven hebben, is impressive. Van kunstmatige intelligentie en 3D-printen tot cloud-diensten en sensoren en biometrie.

De grootste groep exploitanten bevindt zich in de sectie Wireless Devices met 1056 (!) merken. Daartegenover staan Public Policy en 3D printing met respectievelijk 83 en 78 namen op de lijst.

Dit jaar is Computable ook aanwezig op de beurs: waar moeten wij naartoe?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-08T11:31:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.